'Se vende Ático' a Tarragona, l'obra amb actors i actrius discapacitats

Fa 10 anys que la Fundació Repsol i una companyia de teatre de Madrid porten a escena arreu de l’estat l’obra ‘Se vende Ático’, que ara fa parada a Tarragona. Les actrius i actors pateixen alguna discapacitat física. 

És un pis el remei als problemes de parella o és la parella l’origen dels problemes? La resposta d’aquesta pregunta s’aconsegueix després de veure l’obra de teatre ‘Se vende Ático’. Una representació que està de gira i que va fer parada al centre cívic del barri de Sant Pere i Sant Pau. Es tracta d’un taller de teatre adaptat per persones amb discapacitat intel·lectual i física.

Enguany fa 10 anys que es fa aquesta activitat de la mà de la companyia teatral madrilenya de Blanca Marsillach i la Fundació Repsol, ja l’han vist més de 10.000 espectadors.

A platea el públic està format per diverses associacions de la ciutat de Tarragona que treballen amb persones que tenen alguna discapacitat. El resultat ha estat molt positiu i l’obra no ha deixat indiferent a ningú. A banda, els assistents van tenir la possibilitat de posar-se a la pell dels actors des de dalt de l’escenari. Ara toca esperar i potser d’aquí uns quants anys d’aquest taller inclusiu en surt un gran actor o actriu.