El PSC anuncia una inversió de 8 milions a la via pública dels barris de Tarragona fins al 2022

 

Els socialistes han anunciat avui un pla d'inversions de 8 milions d'euros als barris de Tarragona per la millora de la via pública, que complementi la principal actuació urbana per connectar Ponent amb el centre, la construcció d'una passarel·la per vianants i ciclistes sobre el riu Francolí.

Passejant per la rambla de Campclar com a màxim exponent de l'actuació del govern socialista als barris de Ponent, els dos candidats que representen aquesta zona de la ciutat, Nacho Garcia i la fins ara presidenta de la Federació d'Associacions de Veïns, Cristina Berrio, anunciaven la seva aposta pels barris. Asseguren que, a diferència de les promeses dels altres partits, les seves propostes són reals i es basen en les autèntiques prioritats. Per això hi destinaran una partida de 8 milions fins al 2022.

La candidatura de Josep Fèlix Ballesteros també proposa la construcció d'una passarel·la per a vianants i bicis sobre el riu Francolí, a l'avinguda Roma, que uneixi Ponent amb el centre. Els 8 milions en millores es destinaran, però, sobretot, a la renovació de la via pública seguint l'exemple de la rambla de Campclar.

Els socialistes també plantegen la creació dels agents de la Guàrdia Urbana de Barri per millorar la seguretat social i l'obertura de processos participatius amb els veïns als centres cívics per escoltar els seus problemes. Durant els anys de govern del PSC s'han obert 6 llars de jubilats als barris i ara la seva aposta és ampliar la gratuïtat del bus, que ja tenen jubilats i escolars, a tota la població empadronada.