El PSC de Tarragona treu pit de la seva gestió en seguretat

El PSC de Tarragona treu pit de la seva gestió en matèria de seguretat que ha fet aquests últims anys. Les declaracions les fa després que es conegui que a la ciutat hagin augmentat els fets delictius un 9,2%. Asseguren que ells ja han incrementat el pressupost i la plantilla de la Guàrdia Urbana, i reclamen a la Generalitat que faci el mateix amb els Mossos d’Esquadra.

El PSC de Tarragona no tolera que es culpi l’augment dels fets delictius a la ciutat amb la gestió que han fet aquests últims 10 anys des de l’equip de govern. Recorden que a Tarragona l’augment del 9,2% d’aquesta xifra és la més baixa comparada amb les altres capitals de demarcació de Catalunya.

Els socialistes diuen que han augmentat la plantilla de la Guàrdia Urbana, posant d’exemple les 40 places públiques per aquest 2019 i asseguren que el pressupost de seguretat ha augmentat un 87% en els últims 10 anys. Des del PSC culpen a la Generalitat no dotar de més efectius el cos dels Mossos d’Esquadra.

Els socialistes han aprofitat aquesta trobada amb els mitjans per llençar un missatge a tots els votants d’En Comú Podem de la ciutat.

És per aquest motiu que els socialistes es mostren com l’única garantia de bona gestió per a la ciutat de Tarragona.