Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem. Més informació.

bàner 970x90 Advertisement

El Consell Municipal d'Infants celebra l'última sessió plenària del curs 2018-2019

Durant la sessió plenària s'ha proposat crear un Consell de Joves de Tarragona per tots aquells membres del Consell Municipal d'Infants que vulguin continuar.

39 alumnes de primària i 7 de secundària van participar en l'última sessió plenària del curs del Consell Municipal d’Infants de Tarragona.

Els joves van presentar el treball dut a terme durant el curs escolar 2018-2019, destacant la participació en la Festa dels Drets dels Infants, al Parc de Nadal o a la Cavalcada de Reis. Esdeveniments on els infants han valorat positivament alguns aspectes, però també han proposat millores de cara a l'any vinent.

També s’ha proposat crear un consell de joves de Tarragona, amb els membres del Consell Municipals d’Infants que vulguin continuar. Una sessió que ha servit per acomiadar-se dels alumnes de sisè de primària que abandonen el consell.

Canvia't al 39 a la TDT
hd

No ens perdis, canvia't al 39

Resintonitza el nou canal de TAC12 a la TDT

MÉS INFORMACIÓ