Ballesteros vol invertir 5 milions d'euros a les escoles si la Generalitat n'assumeix la meitat

El PSC ha plantejat avui una inversió de prop de 5 milions d'euros a les escoles de la ciutat de Tarragona, si la Generalitat es compromet al 50% de l'aportació, per posar al dia els equipaments escolars. El candidat Josep Fèlix Ballesteros també ha destacat que el proper mandat serà el de la reconversió del Banc d'Espanya en un centre de coneixement i també cívic.

L'actual govern de Josep Fèlix Ballesteros destina un 6% del pressupost municipal a l'educació, uns 9 milions i mig anuals, però ara, l'alcaldable del PSC vol fer un pas més i fer una forta inversió en la renovació de les escoles, en acord amb el Govern català.

L'educació primària és una de les preocupacions dels socialistes, però també, asseguren, la superior, especialment la universitària. I en això destaca l'aposta per la Regió del Coneixement i la transformació del Banc d'Espanya en un nou centre d'investigació i activitat social.

Assegura Ballesteros que la inversió prevista està assegurada rebi o no el finançament de la Unió Europea i que també inclourà espais per la ciutadania. Un projecte però que va directament vinculat a la difusió del coneixement.

Ballesteros també ha assegurat que seguiran treballant perquè cap escola tarragonina estigui en barracons. Així passarà amb el nou institut-escola de Llevant i esperen aconseguir amb la Generalitat un projecte similar per acabar amb els barracons a Ponent.