Berni: 'El rival a batre és l'Algesires'

Hores abans del viatge cap a Andalusia, la plantilla va dur a terme l'últim entrenament de la temporada al Serrallo. Campió de la fase regular i de la 'Final Four', res del que s'ha aconseguit fins ara garanteix l'ascens del CBT. Ara bé, jugarà sense pressió.

És el moment desitjat durant els dos últims anys en què Tarragona ha competit a l'EBA. I, possiblement, el debut davant l'Ardoi dictarà què passa durant la resta d'un llarg cap de setmana que comença demà dijous.

L'Estudiantes i l'Algesires seran els següents oponents dels blaus, que no es consideren favorits.

I atenció, perquè aquesta podria ser l'última vegada que veiem Berni Álvarez com a màxim responsable de la banqueta al Serrallo.

Ocupa el càrrec des del 2010; un total de nou temporades repartides entre la LEB Or, la LEB Plata i la Lliga EBA i en què el balanç entre victòries i derrotes és positiu malgrat les contínues dificultats econòmiques del projecte. Ara Berni vol situar l'equip a la Plata.

No hi ha cap baixa i l'expedició descansarà a Los Barrios, a menys de nou quilòmetres d'Algesires. Gestionar l'esforç serà providencial per assolir, d'aquí a tres o quatre dies, la tornada a la Plata.