Ballesteros defensa una Tarragona del diàleg i la participació ciutadana

 

Josep Fèlix Ballesteros ha volgut treure pit de la seva política de participació ciutadana durant els anys de govern del PSC, destacant l'aposta pels consells de participació i el diàleg amb la ciutadania.

És una tradició en l'inici de campanya electoral de Ballesteros: un esmorzar a Cal Boada. Ara, amb el local ja tancat, els socialistes han volgut complir igualment amb la costum i visitar l'històric establiment i compartir esmorzar amb el que serà el pregoner de les properes Festes de Santa Tecla. Boada va ser escollit arran del moviment a les xarxes socials que ho va proposar. I aquí és on l'alcaldable del PSC ha volgut parlar de participació ciutadana.

Les entitats del seguici ho decidiran aquesta setmana. Segons Ballesteros, el PSC aposta per la participació real, com va passar amb la proposta del Seat Tarraco. L'alcaldable socialista fa una crida a parlar de Tarragona en positiu per dotar-la de totes les oportunitats.

Ballesteros lamenta que algunes formacions es dediquin a negativitzar la marca de Tarragona. El cap de llista del PSC ha destacat l'aposta del seu govern per les polítiques socials i d'igualtat, pels espais verds, amb 50 noves hectàrees, o pels parcs infantils, que s'han multiplicat per 3.