Hi haurà marea blava al Barris Nord

El CBT prepara un autobús per desplaçar els aficionats que vulguin seguir 'in situ' les semifinals de la 'Final Four' d'aquest dissabte. Un partit que es podrà veure en directe a TAC12.

L'estat físic de la plantilla és òptim dos dies abans de l'inici del partit més important de la temporada i que creuarà el CBT amb el Sant Adrià. Com a campió de grup, els tarragonins s'enfronten al segon de l'altra Lliga: el guanyador s'assegurarà el passi a la fase d'ascens definitiva a la LEB Plata. El club preveu omplir d'aficionats un autobús amb destí a Lleida.

L'altre cantó del quadre de la 'Final Four' enfrontarà l'amfitrió Pardinyes amb l'Igualada. Diumenge hi haurà un duel de perdedors amb la darrera plaça d'accés a la següent ronda en joc. Tot seguit els vencedors pugnaran per convertir-se en campions i optar així a una lligueta posterior més accessible. Berni Álvarez tornarà a la seva altra casa, el Barris Nord, on també va militar durant l'etapa com a jugador.

El CBT-Sant Adrià el narrarem en directe a TAC12, dissabte a partir de les 18 hores. L'endemà farem el mateix davant el Pardinyes o l'Igualada, a les sis o a les vuit del vespre.