Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem. Més informació.

La Baixadeta inaugura la Santa Tecla dels més petits

Els teclers més petits van tenir aquest dilluns la seva primera gran cita amb les festes de Santa Tecla amb la Baixadeta de l'Aligueta. Milers de persones entre grans i petits van acompanyar les bèsties i els gegants petits en el seu  ja tradicional recorregut entre el Pla de la Séu i la Plaça de la Font

Els més petits de la Festa Major tarragonina, els que han de mantenir vivia la flama de la celebració més enllà dels nostres ides, van tornar a fe runa demostració de compromís i ganes de viure Santa tecla aquest dilluns. Ho van fer amb el primer gran acte de la Santa Tecla Petita, la Baixadeta de l'Aligueta, en el que milers de petits tarragonins, acompanyats d'uns pares i mares igual o més il·lusionats que els més menuts, van aocmpanyar les rèpliques petites dels elements que serna protagonistes de la baixada gran el proper dijous.

Així, l'Àliga va tornar a ser l'encarregada d'obrir camí entre la mulititud, enguany engalanada d'un cartell en record dels atemptats del passat mes d'agost recordant que No Tenim Por. Darrera seu, la Mulasseta, el Lleonet, els Gegants Moros i els Negritos petits i la Cucafereta van compeltar també recorregut entre el Pla de la Séu i la Plaça de la Font fent saltar i ballar als milers de petits teclers que els acompanyaven.

D'aquesta manera els elements del seguici tarragoní ja han començat la seva seqüència ritual, que continarà en els propers dies fins a la professó del Braç de Santa tecla el proper dissabte al vespre.

Canvia't al 39 a la TDT
hd

No ens perdis, canvia't al 39

Resintonitza el nou canal de TAC12 a la TDT

MÉS INFORMACIÓ