Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem. Més informació.

Més de 500 participants a la Festa per Tothom

El balcó del Mediterrani va tornar a banyar-se de color groc amb la 27a Festa per Tothom de Santa Tecla. Més barrets que mai al tram final de la Rambla Nova de Tarragona, prop de 500, molts d'ells membres de la penya Festa per tothom. 

Cada any resulta més difícil fer la tradicional fotografia de família i es que aquesta jornada no para de créixer any rere any. Els Nanos del Nàstic i el gegant adaptat Martí de Premià de Mar van els convidats especials de la jornada. Molts van provar sort i van portar aquest element popular amb rodes a la base perquè persones amb mobilitat reduïda el puguin moure. De fet el Martí ja va venir l'edició passada a la Festa per Tothom i va agradar tant que des de l'entitat han decidit engegar un projecte per fer un gegant adaptat de la ciutat de Tarragona. La seva arribada està prevista per l'any vinent i estarà inspirada en la penya Festa per tothom i en els seus colors. A més la d'en guany ha estat una edició especial, ja que l'empresa DOW Chemical fa els 50 anys a Tarragona. Com a part fonamental de la Festa per tothom des de fa 17 anys ara miren enrere i asseguren que és un dels projectes que més il•lusió els hi fa i amb els que més s'impliquen tant els treballadors com els directius de l'empresa. Una edició més d'aquesta festa que apropa Santa Tecla a persones amb capacitats físiques i mentals reduïdes, ja a prop de les tres dècades que celebraran amb un nou element propi com serà el primer gegant adaptat de Tarragona.

 

 

Cada any resulta més difícil fer la tradicional fotografia de família i es que aquesta jornada no para de créixer any rere any. Els Nanos del Nàstic i el gegant adaptat Martí de Premià de Mar van els convidats especials de la jornada. Molts van provar sort i van portar aquest element popular amb rodes a la base perquè persones amb mobilitat reduïda el puguin moure. De fet el Martí ja va venir l'edició passada a la Festa per Tothom i va agradar tant que des de l'entitat han decidit engegar un projecte per fer un gegant adaptat de la ciutat de Tarragona. La seva arribada està prevista per l'any vinent i estarà inspirada en la penya Festa per tothom i en els seus colors.

Canvia't al 39 a la TDT
hd

No ens perdis, canvia't al 39

Resintonitza el nou canal de TAC12 a la TDT

MÉS INFORMACIÓ