Les 'enriquemartinades'

El canvi a la porteria del Nàstic amb l'entrada de Becerra per Barragán ha estat l'última de les decisions del tècnic Enrique Martín, que no deixa de sorprendre l'entorn grana. Amb el descens gairebé certificat, queden vuit jornades de suplici al Nou Estadi.

Isaac Becerra no va ser el culpable del mal inici de Lliga del Nàstic, però mai va rendir al nivell de Bernabé els últims temps. I no són només percepcions subjectives, també ho diuen els números. La porteria del jove Barragán ha estat més segura que la del veterà Isaac. Tots dos tenen contracte en vigor, però l'aposta lògica seria la de l'inesperat suplent davant l'Sporting.

L'entrada de Ramiro, etern lesionat i jugador de pas, va ser una altra de les decisions incomprensibles de l'entrenador navarrès, que ha castigat homes útils per al present i el futur com Kanté, Palanca i Salva. Mentrestant, la proposta futbolística és inalterable: lligar l'empat a zero a la recerca d'una acció favorable aïllada, fins i tot a Tarragona.

Queden set jornades, 21 punts, i onze separen el Nàstic de la zona de salvació abans de passar diumenge pel camp del Granada. El descens podria ser matemàtic aquest mes d'abril.