Sant Jordi multitudinari marcat pel sol a Tarragona

Diada de llibres i roses i de gent passejant, triant i remenant per buscar la rosa més desitjada i el llibre més adient. A Tarragona l'epicentre d'aquesta festa ha estat de nou la Rambla Nova.

Gran ambient el que s’ha viscut durant tot el dia a la Rambla Nova de Tarragona. La preocupació dels paradistes per la pluja a primera hora del matí s’ha esvaït de seguida i el sol ha marcat finalment la jornada.

De llibres se’n poden trobar de totes les temàtiques de diferents autors del nostre territori. Els llibreters esperen assolir unes bones xifres de vendes, similars a la dels últims anys, ja que els dies previs no han estat bons perquè eren festius.

L’altra cara de la moneda són les roses. Enguany se’n vendran entre un 10 i 15% menys; tot i això, des del gremi apunten que serà un bon Sant Jordi.

Però caigui com caigui, el dia de Sant Jordi sempre és esperat per a tots. Una diada que sempre omple carrers i parades de moltes roses, llibres i també amor i somriures. Aquest han estat els principals trets que han marcat el Sant Jordi de Tarragona.