Enrique Martín: 'Orgull fins al final'

El Nàstic no perdrà la vergonya es produeixi o no el descens a la Segona B. Almenys això desitja el tècnic, que afirma no haver viscut mai dues cares tan contraposades en un mateix equip quan juga a casa i com a visitant. Dissabte l'Sporting passarà pel Nou Estadi, però la salvació és gairebé inviable.

8 jornades i 10 punts, la resta de la Lliga i la distància sobre l'últim rival que continuaria a la Segona Divisió. El Nàstic és favorit per jugar el curs vinent a la categoria de bronze. Mentrestant, el seu entrenador continua sense entendre per què el rendiment varia d'una setmana a l'altra.

Serà dissabte a les 6 de la tarda quan els tarragonins rebran un Sporting en dinàmica ascendent i que pugna per pujar a Primera. L'entrenador encara calcula què cal aconseguir per remuntar però espera sobretot acabar el projecte amb dignitat.

No hi ha noves baixes per rebre l'Sporting i en una jornada en què el Lugo rebrà el Granada i en què el Saragossa sumarà tres punts més sense jugar per l'eliminació del Reus Deportiu.