Obre portes el pàrquing dissuassiu de la N-340

A partir d’avui ja està disponible l'aparcament de l’Horta Gran situat als terrenys de l’antiga carretera de València. D’aquesta manera Tarragona guanya 220 noves places de zona taronja.

Nul·la afluència de cotxes a primera hora del matí al nou pàrquing de l’Horta Gran de Tarragona. A partir d’ara aquesta nova zona d’aparcament dissuasiu ja està disponible. Està ubicat en els terrenys de l’antiga N-340, a tocar del riu Francolí i del Parc Central. S’hi pot accedir des de la plaça Europa i des de l’Avinguda Roma.

Amb la posada en funcionament, Tarragona té disponibles 220 noves places de cotxes. Són de zona taronja, de manera que es podrà aparcar per 1 euro al dia de dilluns a divendres i gratuïtament els caps de setmana.

Les obres d’adequació d’aquest espai es van iniciar el passat mes de febrer i s’han instal·lat diversos punts de llum i els parquímetres. Paral·lelament també ja estan operatives dues parades de l’autobús municipal per connectar l’aparcament amb el centre de la ciutat, hi arriben sis línies diferents de l’EMT.