Kanté: 'Tot són tòpics, hem de guanyar i punt'

El Nàstic malviu a la Segona Divisió, a 10 punts de la permanència quan queden vuit jornades. I el rival de dissabte al Nou Estadi no serà pas l'idoni. L'Sporting encadena set jornades sense perdre i passarà per Tarragona amb l'anhel d'aferrar-se a la promoció d'ascens.

Nàstic i Sporting ja van enfrontar-se el curs passat al Nou Estadi; va ser el setembre del 2017 i el resultat va ser escandalós, 0 a 4 favorable als visitants. Per ubicar un triomf grana davant els asturians cal remuntar-se el novembre del 2007. Això sí, tots dos equips han coincidit poques vegades els últims temps.

L'Sporting és un dels millors visitants de la Lliga i ha esgarrapat punts en onze de 17 desplaçaments. Però no disposa d'excessiu marge d'error, a tres de distància de la zona de 'playoff'.

La permanència del Nàstic només serà viable si l'equip guanya, per exemple, els cinc compromisos com a local i algun fora del Nou Estadi.

Enrique Martín avançarà a aquest dijous la compareixença prèvia a un partit que es disputarà dissabte a les 6 de la tarda.