La Lliga en joc a Almeria

Aquest dissabte (18 hores) el Nàstic té una cita amb l'esperança, no pas per dir amb força que la permanència és possible sinó per, com a mínim, allargar la temporada amb dignitat. A set punts del Lugo quan queden nou partits, Enrique Martín serà fidel a gran part de l'onze inicial que va vèncer davant el Numància.

Sense ratxes no hi ha miracles. I sense miracles no hi ha permanència. El Nàstic no lliga una victòria rere una altra des de la recta final del curs passat. Des de llavors, guanya per ofegar-se constantment set dies després. Vam escoltar Enrique Martín afirmar que la plantilla d'ara ja ha superat una eterna pretemporada i que ja podem contemplar al 100%. Cal comprovar, però, si les paraules se les emporta o no el vent d'Almeria.

L'entrada d'Uche i Palanca en atac va funcionar contra el Numància, però no es pot descartar que Kanté, golejador com a suplent, recuperi protagonisme des del principi. El gran dubte no és pas saber qui jugarà sinó com plantejarà el partit Enrique Martín, extremadament conservador cada vegada que visita un estadi aliè.

Amb 46 punts, l'Almeria sentenciarà la permanència si guanya al Nàstic, penúltim per davant del Còrdova i a set del Lugo. Tots dos equips s'enfrontaran diumenge al Nuevo Arcángel. Un Almeria-Nàstic que començarà aquest dissabte a les 18 hores.