Enrique Martín: "La pretemporada va acabar a Saragossa"

La Lliga d'Enrique Martín va començar diumenge passat amb la victòria davant el Numància. Ho diu ell abans de visitar dissabte el camp de l'Almeria. El tècnic navarrès actualitza el discurs per convèncer l'entorn de la possible remuntada tot i que cal retallar set punts a manca de nou partits.

Del llibre a la pel·lícula, deixant enrere també allò de la salvació prèvia al Nadal. Que Enrique Martín actualitzi el missatge és natural perquè els resultats no acompanyen. Tot i que sorprèn escoltar-lo afirmar que la versió real del Nàstic gairebé va néixer la setmana anterior, coincidint amb la victòria al Nou Estadi.

Viti, Fali i Luis Suárez són els dubtes existents a la infermeria. El davanter colombià va patir un fort cop a l'entrenament d'ahir, però podrà arribar a temps. Respecte a la necessitat de sumar dues victòries, Enrique Martín va molt més enllà.

Serà demà al matí quan l'expedició es desplaçarà en autobús cap a terres andaluses. L'Almeria de David Rocha és desè i frega la salvació, amb 19 punts més que el Nàstic.