La Sala Trono estrenarà 'Indigestión', d'Elisenda Guiu i Oscar Molina

El matrimoni protagonista estarà interpretat per Julio Alonso i Paloma Arza, els quals iniciaran una discussió arran d'una impactant fotografia de portada a un diari.

Tot comença amb una notícia, amb una impactant fotografia que il·lustra el drama dels refugiats. El matrimoni protagonista, en una escena tan habitual com l'esmorzar d'un dia qualsevol, inicia una discussió que primer els portarà a parlar del periodisme o de l'opinió pública, però finalment els farà replantejar-se els valors de cadascú i, fins i tot, a posar en perill la seva relació.

Aquest és l'argument d’'Indigestión'. Una nova estrena de la Sala Trono, protagonitzada per Julio Alonso i Paloma Arza. L'autora del text és la dramaturga Elisenda Guiu, pel qual va rebre el premi de ficció radiofònica Ciutat de Tarragona.

L'actor i director Oscar Molina és l'encarregat de dirigir l'obra i adaptar el text a l'escenari. És conegut per haver participat en sèries de televisió com 'Benvinguts a la família', 'Nit i dia' o 'Cuéntame cómo pasó', entre altres. L’obra va néixer al cap de la seva autora tal com comença l’obra, a través d'una impactant fotografia a la portada d'un diari.

L'obra s'estrenarà amb una sessió triple aquesta setmana, divendres, dissabte i diumenge. Ja es poden comprar les entrades a la plana web de la Sala Trono.