El CBT - Olivar, dissabte i en directe a TAC12

Serà l'últim duel com a local del líder de la Lliga EBA i pot garantir el títol de campió dels de Berni Álvarez. El seguirem a TAC12 a partir de les 19 hores de dissabte.

La victòria 'in extremis' a Quart permet que el CBT gaudeixi de la primera setmana plàcida de la temporada amb el passi a la fase d'ascens a la LEB Plata confirmat. Però encara hi ha aspectes importants en disputa més enllà de l'orgull esportiu. Els blaus volen acabar com a campions la fase regular i evitar enfrontar-se amb el segon de l'altre grup. Ara mateix, Pardinyes i Sant Adrià ocupen les dues primeres posicions de l'altra Lliga EBA

Els de Berni Álvarez encadenen quatre victòries consecutives i només han perdut dos cops al Serrallo. Per la seva banda, l'Olivar protagonitza la millor ratxa actual de la competició amb set triomfs consecutius. Es tracta d'una plantilla jove i farcida de jugadors que entrenen habitualment amb el Saragossa de Lliga ACB.

L'anada va acabar amb resultat positiu dels tarragonins per nou punts de diferència. L'Olivar va perdre a Salou però va guanyar còmodament a Valls dues setmanes enrere. El partit es podrà seguir en directe a TAC12 des de les 7 de la tarda.