Ramon Maria Calderé: 'Si el Nàstic guanya a Almeria, se salvarà'

Ho diu l'històric exfutbolista i entrenador. Segons Calderé, la visita de dissabte a Andalusia és la clau per dirigir els grana cap a la remuntada: a set punts i queden nou jornades.

El desig pesa més que la raó, per això el Nàstic ha descansat avui amb l'esperança sorprenentment renovada. En pocs dies hem passat de la desesperació pel ridícul de Saragossa a la confiança irracional per la victòria davant el Numància. Són els mateixos futbolistes i el mateix entrenador qüestionat per tothom. Però l'única manera de sobreviure amb dignitat és no perdre la poca fe que encara no ha desaparegut pel camí.

A nou jornades del final, tothom estudia el calendari per encomanar-se a qui calgui. I atenció, perquè la permanència es manté més barata que gairebé mai. Ara per ara és probable salvar-se amb 45 punts. Això significa que el Nàstic ha de guanyar sis partits més. Tots els de casa, per exemple, i un com a visitant. Dificilíssim però no impossible. La clau, segons un històric del futbol tarragoní, aquest cap de setmana i a Andalusia.

Demà el Nàstic tornarà a la rutina d'entrenaments per preparar la visita a Almeria de dissabte a les sis de la tarda.