Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem. Més informació.

Els veïns de Boscos inicien els patrullatges per acabar amb els robatoris

Els veïns de Boscos de Tarragona ja patrullen els carrers de la urbanització per evitar robatoris. Una trentena de persones han participat aquesta nit d'una iniciativa que, de moment, no té data de caducitat. Mentrestant, els veïns continuen reclamant càmeres de videovigilància i major presència policial.

Punt de quedada, zona comercial de Boscos. A partir d’aquí es distribueixen en grups per cobrir les zones nord, sud i est de la urbanització. És la primera vegada que els veïns de Boscos patrullen els carrers d’aquesta zona per evitar robatoris.

Comença el patrullatge, el més important, fixar-se amb els cotxes per si en veuen algun de sospitós. També mirar les zones més boscoses de la urbanització, expliquen que les cases que es troben en aquests llocs són les més vulnerables. La intenció és anar-se trobant diversos dies de la setmana durant unes quatre hores per detectar qualsevol anomalia. En aquestes primeres passejades hi han participat una trentena de veïns. Alguns d’ells han estat víctimes d’aquestes onades de robatoris.Però també hi ha veïns que no s’han trobat en aquesta situació però saben que poden ser els següents. 

Tot i això des de Nadal han vist com els robatoris han anat a la baixa. Aquests patrullatges es va aprovar el passat 16 de gener en assemblea. Fa unes setmanes l’Ajuntament de Tarragona va iniciar els tràmits per instal·lar les càmeres de vigilància, una mesura que els veïns de la zona fa anys que reclamen.

Canvia't al 39 a la TDT
hd

No ens perdis, canvia't al 39

Resintonitza el nou canal de TAC12 a la TDT

MÉS INFORMACIÓ