Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem. Més informació.

Ratifiquen Ten Brinke per a la construcció del nou centre comercial de Tarragona

Així ho va confirmar la Junta de Propietaris de la zona que, gràcies a la negativa dels grans tenidors com Banc Sabadell, va rebutjar la darrer oferta feta per l'empresa andalusa Bogaris, dos milions per sobre de la de la companyia holandesa.

Com ja va anunciar ahir a la nit TAC 12, l'holandesa Ten Brinke ha guanyat la batalla definitiva per quedar-se amb els terrenys de la zona on s'havia d'instal·lar IKEA. Malgrat incrementar en dos milions l'oferta, l'andalusa Bogaris no ha aconseguit convèncer en el temps de descompte als grans propietaris de la zona, entre els quals es troba Banc de Sabadell. De res han servit les fortes pressions realitzades a les últimes setmanes, perquè la majoria de propietaris considera molt més seriosa la marca holandesa, què, segons diverses fonts, ha demostrat molta més solvència econòmica i garanties. Com ja va anunciar el regidor Josep Maria Milà en els darrers dies a TAC 12, finalment doncs no s'ha entrat en una situació de subhasta com alguns pretenien.

Canvia't al 39 a la TDT
hd

No ens perdis, canvia't al 39

Resintonitza el nou canal de TAC12 a la TDT

MÉS INFORMACIÓ