El PP de Tarragona aposta per polir la 'joia' que és Tarragona

Una Tarragona centrada a millorar els aspectes en què destaca més enllà de projectes faraònics. Aquesta serà la base del programa del Partit Popular de cara a les eleccions municipals que ha presentat aquest dijous.

Tarragona és una joia, però que s'ha de polir perquè brilli en tota la seva esplendor. Aquesta és la premissa principal del programa que presentarà el Partit Popular en la seva campanya per les eleccions municipals a l'Ajuntament de Tarragona.

Els populars consideren que en els darrers 12 anys de govern socialista ha mancat un projecte de ciutat més enllà de projectes faraònics poc creïbles. És per això que en la seva aposta prioritzaran una revalorització de la ciutat centrada en l'espai públic, el patrimoni i el turisme perquè Tarragona esdevingui un referent en diferents àmbits, tant pels tarragonins com pels visitants.

L'alcaldable popular ha tornat a defensar la tasca feta en els darrers tres anys pel seu partit en les diferents àrees de govern que ha dirigit, que diu que els fa tenir una experiència de què no disposen els partits de l'oposició.