Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem. Més informació.

Santa Tecla a les escoles

Un dels primers llocs on arriba el seguici festiu de Santa Tecla és a les escoles. 38 centres educatius de la ciutat, incloent-hi llars d'infants reben la visita d'elements del seguici festiu. És el cas per exemple de la llar d'infants del Cèsar August, on s'hi ha personat el Nano Capità, tot plegat, amb la voluntat d'apropar la festa i el seguici festiu als més petits.

Una iniciativa ben rebuda pels pares dels escolars i també vista amb molt bons ulls pels centres escolars. També la Cucafera, igual que altres elements a diferents centres, s'ha afegit a la proposta de Santa Tecla a les escoles. En aquest cas, aquest element s'ha traslladat fins a Bonavista, on ha estat rebut amb les mans obertes, especialment perquè amb la seva presència també ha apropat la festa de Santa Tecla als barris. Tant educadors com portadors de l'element destaquen els beneficis de la iniciativa. Al final, caramels per tots els alumnes per convidar-los a la festa major de Santa Tecla.

Canvia't al 39 a la TDT
hd

No ens perdis, canvia't al 39

Resintonitza el nou canal de TAC12 a la TDT

MÉS INFORMACIÓ