La polèmica pel cartell de Barraques encara cueja

 

Després que la coordinadora de barraques modifiques el cartell de l’esdeveniment i retirés la guàrdia urbana, l’Ajuntament de Tarragona va incloure al programa de festes de Santa Tecla i va tornar a col•laborar amb aquesta festa. Avui s’ha començat a muntar tota la infraestructura però la polèmica encara cueja.

En silenci, d’aquesta manera la coordinadora de Barraques ha fet la roda de premsa per presentar el programa d’aquesta nova edició. Després de la polèmica pel cartell que criticava la Guàrdia Urbana i que l’Ajuntament digués que s’havia traspassat la línea vermella de la crítica, Barraques va retirar la imatge i es va comprometre a que dins d’aquesta festa no es critiqui el cos policial tarragoní. Des de la Coordinadora avisen que és molt difícil controlar les expressions de tothom qui hi vagi.
A banda Barraques també han fet sàtira de la polèmica amb la figura del mosquit Tigre.
Les Barraques arrencaran aquest dijous i s’allargaran fins dissabte amb una vintena d’activitats programades. A banda de Barraques també s’ha generat polèmica pel Cercabirra, l’organització d’aquest esdeveniment ha culpat a l’Ajuntament de no deixar fer aquest acte però el consistori ha assegurat que és una festa fora dels actes oficials de Santa Tecla i que mai hi ha posat problemes.