Prohibit fallar contra el penúltim

Una derrota davant el Castellbisbal seria possiblement insalvable. La igualtat de la part alta de la Lliga EBA obliga el líder CBT a no fallar davant el penúltim de la categoria.

El Castellbisbal encadena 16 derrotes. Tot i això encara evitaria el descens accedint a la fase per la permanència i amb només tres victòries en 19 jornades. Al Serrallo només han guanyat dos equips, i el rival només ho ha fet un cop, a la pista del cuer. Considerar que la victòria és gairebé un fet és un dels perills del CBT-Castellbisbal.

Veurem en quin estat arriben Adrià Duch i Pape Mbaye, el primer amb molèsties a l'esquena des de la setmana anterior i el segon amb la permanent fascitis plantar que limita la seva capacitat de treball. Igualada i Quart es troben a una victòria del líder CBT quan queden cinc jornades i s'enfronten a l'Olivar i a l'Igualada, respectivament. Els blaus encara han de passar per la pista del Quart i tenen el bàsquet average perdut amb l'Igualada. Qualsevol ensopegada il·lògica seria providencial per als tres millors equips de la Lliga EBA.

Un CBT-Castellbisbal que es jugarà aquest dissabte a les 19 hores.