El TGN Bàsquet signa un 2019 de 'playoff'

Lluita per salvar la categoria a Copa Catalunya però els registres durant l'inici d'any són notables. Les noies entrenades per Juan Carlos Arjone sumen un balanç de sis victòries i tres derrotes. Queden 8 jornades per enllestir la permanència.

Lluita per salvar la categoria a Copa Catalunya però els registres durant l'inici d'any són notables. Les noies entrenades per Juan Carlos Arjona sumen un balanç de sis victòries i tres derrotes. Queden 8 jornades per enllestir la permanència. I atenció a la taula perquè la igualtat és exagerada. Del vuitè al tretzè hi ha dos partits de distància, i quatre clubs empaten amb la línia de la permanència per la via ràpida. Amb pocs enfrontaments directes, el TGN Bàsquet viu en estat de gràcies i va allargar la bona dinàmica dies enrere imposant-se al Roser.

Amb les places de descens allunyades de manera gairebé definitiva, qui sigui regular a casa i pesqui puntualment com a visitant, possiblement se salvarà. El següent intent de les liles més enllà del Sagrat Cor arribarà aquest dissabte i a la pista del GEiEG a les 20 hores.


El GEiEG és un dels favorits per pujar, i va endur-se el triomf en l'anada a Tarragona per 14 punts.