Elvira Ferrando no repetirà a la llista del PSC de cara a les municipals

Quatre anys després de ser la número 2 de la llista del PSC a l'Ajuntament de Tarragona, Elvira Ferrando no repetirà a la candidatura socialista de cara al 26 de maig. Diu que deixa la política municipal per treballar des d'altres àmbits per la ciutat i que ha refusat una oferta per continuar, confirmada pel mateix alcalde Josep Fèlix Ballesteros

Acompanyada per Ballesteros, la seva família i gran part de l'equip amb que ha treballat amb ella aquests darrers quatre anys, Elvira Ferrando ha anunciat aquets dijous la seva marxa de la política municipal a partir del mes de maig, després que diverses informacions apuntessin la seva possible desaparició de la llista socialista per als comicis. D'aquesta manera, la que va ser independent i número 2 de la llista del PSC tarragoní a les passades eleccions del 2015, descarta per motius estrictament personals acceptar l'oferta que diu que ha rebut de Ballesteros per repetir el 26 de maig.

Una oferta que ha confirmat el mateix alcalde Josep Fèlix Ballesteros, que ha lamentat la decisió de no acceptar-la per part de Ferrando, a qui ha qualificat de treballadora incansable i responsable d'alguns dels grans projectes duts a terme en l'actual mandat.

Una Elvira Ferrando que ha volgut posar en valor la feina feta en diferents projectes, posant l'accent en la reobertura del Mercat Central i la recuperació del seu perímetre, com el que ha qualificat del gran centre comercial a cel obert de la ciutat. També ha reivindicat la feina feta amb les diferents associacions veïnals des de la regidoria de Relacions Ciutadanes, tot i les diferències que han sortit a la llum en els darrers quatre anys.