Pot el Nàstic sorprendre l'Oviedo?

La versió més resolutiva de la temporada s'ha vist contra els equips més complicats de la Lliga. Va passar amb l'empat de la Corunya, la victòria a casa contra l'Albacete i fins i tot amb la derrota davant l'Osasuna. A set de la permanència, la fiabilitat davant els favorits ha de continuar diumenge a Oviedo.

És el Requeixon i és el Real Oviedo, aquell equip que pocs bocins conserva del que va pujar a la Segona Divisió, l'any 2016, de la mà del Nàstic. La derrota contra el Mallorca per 1 a 0 manté els asturians fora de les posicions de playoff per pujar a Primera però només a una victòria. Ha aconseguit tan sols 2 dels últims 9 punts en disputa i considera que és ara o mai. El mateix discurs que escoltem a Tarragona però des de latituds esportives contraposades.

Johanesson comparteix plantilla amb Mossa i Tejera, dos dels futbolistes més rellevants de la història recent del Nàstic. Sense el sancionat Thioune i gràcies al triomf davant l'Albacete, sembla que els d'Enrique Martín han tornat a creure en els miracles. I també costa menys creure'ls quan ens expliquen que no és impossible remuntar set punts.

Aquest diumenge al migdia el tècnic complirà una volta sencera. La primera victòria la va aconseguir davant el mateix Oviedo i en temps de descompte amb gol d'un dels molts que ja no hi és, Raúl Albentosa.