150 cavalleries als Tres Tombs de Tarragona, aquest diumenge

35 carros tirats per una vuitantena de cavalls i la participació de diferents hípiques del territori aportant cavalleries i genets. En total, s’esperen 150 cavalls. Són les grans xifres d’una nova edició dels Tres Tombs de Tarragona impulsats des del Gremi de Pagesos de Sant Llorenç i Sant Isidre que diumenge ompliran de cavalleries i carruatges la Rambla Nova de Tarragona. Una edició en què com a principal reclam s’estrenaran diversos carruatges, alguns d’ells restaurats pel col·leccionista Jordi Rovira.

La comitiva sortirà des de Vidal i Barraquer a dos quarts de dotze per arribar fins a la part alta de la Rambla Nova, des de l’estàtua dels Despullats fins al Balcó, on es realitzaran els tradicionals Tres Tombs i es beneiran els animals participants. Abans, els traginers esmorzaran als jardins de la Tabacalera, punt de concentració. Un esmorzar que enguany també estarà obert, per al públic, a tres euros.

Uns Tres Tombs que a grans trets mantindran l’essència de l’acte durant els últims anys, a diferència del pròxim curs, quan els impulsors de la iniciativa pretenen, coincidint amb el setè centenari del gremi, organitzar uns Tres Tombs a l’antiga, recuperant també l’antic recorregut, amb final al Serrallo.