La segona Marató de Jazz de Tarragona creix en músics i públic



El refugi 1 del Moll de Costa de Tarragona ha estat aquest cap de setmana l’escenari de la segona Marató de Jazz. La música en directe ha sonat al llarg de dues jornades acompanyat d’una oferta gastronòmica i d’exposició del món del jazz.

El que vol ser el punt de trobada dels músics i aficionats d’aquest gènere a la demarcació ha crescut enguany en nombre de participants, proposant més d’un centenar d’artistes en diferents formats, des de trios fins a Big Bands, a més a més de les Jam Sessions. L’oferta d’aquest 2019 ha permès duplicar l’assistència de públic amb punts àlgids el dissabte al vespre i diumenge al matí, segons els responsables de la proposta arribant als 4.000 visitants en total. Pels organitzadors, pesa més la qualitat que la quantitat, però volen fer de la Marató un espai per compartir el Jazz i trencar tòpics.

La música com el llenguatge universal per compartir una celebració, això vol ser la Marató del Jazz. Hi haurà tercera edició, una oportunitat més per captivar nous públics i fer-los pujar al vehicle de la música.