Club Rugby Tarragona: 'Ens traslladarem a l'Anella Mediterrània al maig'

Ho afirma el seu president, tot i que des de la regidoria d'Esports van anunciar que el canvi es produirà el curs vinent. Els voltors no suporten més l'estat de deixadesa de les instal·lacions del Complex Educatiu i canviaran de casa amb nova gespa o sense.

Difícil practicar esport, tampoc rugby, sobre un terreny que flota sobre pedres com aquesta. Contemplar en dia de pluja el futur recinte destinat al conjunt tarragoní és una oda als malsons esportius. La poca gespa supervivent entre l'argila no drena i els aspersors reguen un sòl incapaç de xuclar l'aigua. Sortosament la càmera no és capaç de reflectir els clots que poden apreciar-se en viu fàcilment: i és que el camp s'ha enfonsat.

Segons la regidoria d'Esports, el pròxim curs serà el de l'estrena del Rugby Tarragona a Camp Clar amb equipaments paral·lels i amb nova gespa natural. Caldrà esperar per a la instal·lació de la gespa artificial. Segons el club, al maig els tindrem aquí, sigui com sigui.

I lamenten que no s'ha complert amb la promesa d'adequar la zona a l'octubre i que més enllà de les oficines i els vestidors serà necessària una petita grada. Tot plegat després que, al seu dia, es dissenyés un camp inadequat per a la pràctica esportiva. Un context de crisi que coincideix amb l'auge de jugadores i amb la classificació del masculí per a la fase d'ascens a Nacional.