Quimi Portet i Carlos Sadness són alguns dels artistes que actuaran a la 9a edició del Minipop

Finalment el festival de música familiar Minipop se celebrarà al Passeig de les Palmeres. Es manté la ubicació original del festival, tal i com volien els organitzadors. Consideren que és el millor espai pel format del festival, per mantenir l’esperit de petit format, allunyat d’aglomeracions. Tot i així des de Rusc produccions, els organitzadors del festival, asseguren que aquesta decisió és provisional i que en cap cas tenen assegurada aquesta ubicació de cara a futures edicions.

De moment, però, tindrem la 9a edició del Minipop al Passeig de les palmeres, i amb un programa de luxe. Quimi Portet, Carlos Sadnes, El Petit de Cal Eril i Nyandú, son alguns dels artistes que tindrà aquesta edició del Minipop. L’organització assegura que el festival està molt valorat al món musical, i que els artistes fan molts esforços per poder actuar.

A banda de les actuacions musicals, el Minipop tornarà amb les seves activitats paral·leles, com l’espai nadons o la discoteca silenciosa, entre moltes altres. El festival se celebrarà del 31 de maig al 2 de juny. Els abonaments ja es poden comprar presencialment a Tarragona i Reus, i a través d’internet de la plana web www.productesdelaterra.cat.