El substitut d'IKEA als terrenys de la T-11 es coneixerà dilluns

Serà dilluns vinent quan coneixerem qui ocuparà els terrenys on la multinacional sueca IKEA havia d’aixecar la seva botiga. És la data que ha anunciat l’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, en una entrevista a TAC12.

Els propietaris dels terrenys han negociat amb tres operadors internacionals interessats i l’anunci el faran la setemana vinent. Ballesteros també s’ha mostrat molt molest amb IKEA perquè no els han dit mai que finalment no invertirien a Tarragona. Simplement ho han deduït pel canvi de política de l’empresa.

Ikea no vindrà però els terrenys no es quedaran sense urbanitzar. Els propietaris dels terrenys han negociat amb tres operadors internacionals que estaven interessats i l’elecció se sabrà l’11 de març. 

Ballesteros s’ha mostrat molt molest amb la manera de fer d’IKEA perquè ha dit que encara és l’hora que s’hagin dirigit a l’ajuntament per notificar-los aquesta decisió.

L’ajuntament ho ha acabat deduint perquè no n’han sabut res més i perquè l’empresa ha canviat de política a l’hora d’estendre el seu negoci i ja no aposta per botigues com la que tenia plantejada fer a Tarragona.

Els terrenys estan situats juts al costat de l’Anella Mediterrània. L’alcalde també s’hi ha referit i ha confirmat que han descartat totalment cobrir la piscina olímpica pel seu cost. Per tant, l’opció que s’ha triat de climatitzar només l’aigua passa a ser definitiva, almenys a mitjà termini.