Incidents durant la penjada de llaços grocs al Balcó del Mediterrani

Incidents aquest matí al Balcó del Mediterrani de Tarragona quan un centenar de persones convocats per la Tercera Joventut per la República han omplert de llaços grocs la barana del balcó. Ha estat llavors quan una persona ha començat a arrencar-los. S'han viscut minuts d'enfrontaments verbals que han necessitat la mediació dels Mossos d'Esquadra.

Passaven pocs minuts de les deu del matí quan un centenar de persones es concentraven com cada dimarts convocats per la Tercera Joventut per la República en contra del Judici del Procés que s'està celebrant al tribunal Suprem. L'objectiu de la concentració d'aquest dimarts, omplir de llaços grocs tant el Balcó del Mediterrani com els seus voltants.

Quan feia pocs instants que es desenvolupava la concentració, una persona ha començat a arrencar els llaços que cobrien el Balcó, provocant un enfrontament amb les persones concentrades. Després de diversos minuts marcats per empentes i insults entre la persona que es mostrava contaria als llaços grocs i els concentrats, la presència dels Mossos d'Esquadra ha dissuadit al primer a continuar la confrontació.

Un cop acabat aquest incident, l'acte ha continuat sense més problemes amb la interpretació de diverses peces musicals en record de les persones encausades en el procés judicial.