El Volei SPiSP es traslladarà temporalment al Palau d'Esports

Tarragona preveu substituir la coberta del pavelló del barri, un fet que inutilitzarà la pista, previsiblement, a inicis del pròxim curs. Una temporada en què el club de rugby podrà estrenar per fi el nou terreny de Camp Clar.

És un dels pavellons que pitjor dissimula el pas del temps. La coberta no presenta un risc per als usuaris però pateix desperfectes importants, amb goteres. El canvi d'aquesta comportarà un cost de 200.000 euros i serà la principal actuació de la regidoria d'Esports durant el 2019. No hi ha data concreta d'inici però tot apunta que els treballs coincidiran amb l'inici del curs vinent. Això provocarà que el Volei SPiSP canviï de llar provisionalment i jugui al Palau d'Esports, seu de l'handbol a Tarragona 2018.

Un anunci que s'ha dut a terme des del velòdrom de Camp Clar, tancat des del 2016 i que obrirà portes el mes vinent gràcies als treballs de dignificació del recinte i desprçes d'encapsular el fibrociment de la coberta. La despesa no supera els 30.000 euros.

D'altra banda, es destinaran 100.000 euros per a l'aixecament de mòduls al camp de rugby de la mateixa anella per disposar de vestidors, lavabos i una oficina d'ús per al club local. La campanya esportiva podrà arrencar-se aquí, i es farà sobre una gespa natural apta per a la competició i que més endavant se substituirà per una d'artificial.

A més, s'invertiran 142.000 en diferents millores als camps de futbol municipals reparar murs perimetrals com els de La Floresta i Bonavista, entre altres mesures.