El rei Carnestoltes i la Concubina prenen el poder de Tarragona

El rei Carnestoltes i la seva Concubina ja governen la ciutat. La gala va disposar enguany enguany d'un nou format al Palau de Congressos, on no hi van faltar els balls, les plomes ni tampoc els brillants.

Aquest és el moment en què l'alcalde de Tarragona va atorgar la vara de comandament de la ciutat, al Rei Carnestoltes i la concubina. Com veieu l'escenari del tradicional acte va canviar, el Palau de Congressos va substituir a la plaça de la Font per donar a la parella reial la possibilitat de fer un espectacle de música, ball i festa on ells van ser els protagonistes.

Les comparses Nou Ritme i Cromatic Fusion van fer vàries actuacions amb caràcters diferents. Cromatic va optar per convertir a la seva concubina en la dolenta del conte, amb un vestuari negre i daurat. Mentre que la comparsa del Rei Carnestoltes va portar l'ambient caribeny a l'escenari amb molta samba.

Enguany s'ha estrenat aquest nou format, que separa les actuacions del rei i la concubina de la gala de la Disfressa d'Or. Així ses majestats tenen la seva pròpia gal·la i poden treballar l'espectacle amb més profunditat.

Un espectacle que porta mesos de feina i que va culminar davant d'un Palau de Congressos ple fins la bandera. Tot esperant aquest gran dia, l'arribada del Carnaval de Tarragona.

Un dels moments més emotius de la nit va ser el comiat de la comparsa Aquí hi ha Marro, que deixarà el Carnaval de Tarragona després de 30 anys.