Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem. Més informació.

Teràpia amb gossos durant el primer dia d'escola

 

Per molts alumnes el primer dia d'escola no és una cosa fàcil. És per això que des del curs passat Purina va posar en marxa un programa amb gossos d'educació assistida per animar a tots els nens durant la seva tornada a les aules.

A les nou en punt els qui han tingut un inici de curs ben diferent són els alumnes de l’escola Els Àngels de Tarragona. Els esperaven la Gresca, la Lila i la Pipa, uns gossos d’educació assistida que han animat a tots els nens durant el seu primer dia.
Aquest programa va començar per Purina el curs passat i ja ha visitat prop de 50 centres d’arreu de l’Estat, de moment 3 mil alumnes han pogut interactuar amb aquests animals de companyia i s’espera arribar als 5 mil aquest curs. Per Purina l’objectiu final seria introduir els gossos dins del sistema educatiu perquè asseguren que té molts beneficis.
Els alumnes han fet diversos tallers amb els gossos i han après com s’han de tractar i cuidar les mascotes. I no només s’ho han passat bé ells, aquests animals els hi agrada molt anar a l’escola.
Si de normal els nens ja se’n recorden del seu primer dia d’escola, per aquests alumnes, aquest inici de curs haurà sigut més especial gràcies als nous companys d’aula que han tingut avui. 

Canvia't al 39 a la TDT
hd

No ens perdis, canvia't al 39

Resintonitza el nou canal de TAC12 a la TDT

MÉS INFORMACIÓ