Enrique Martín demana a l'afició que ompli el Nou Estadi: 'Ara som un equip'

És el primer cop que el tècnic suplica el suport de la grada del Nàstic. Amb la visita del Cadis i a cinc punts de la permanència, argumenta que hi ha motius per confiar en la salvació perquè, per fi, el Nàstic és molt més que un simple grup de futbolistes.

Trenca amb el seu propi passat al Nàstic i mostra il·lusió per l'actual plantilla que, tot i trobar-se gairebé dos partits per sota de la salvació, no té res a veure amb la d'inici de curs. Almenys pel que fa als noms. L'empat a La Corunya va ser miraculós però és l'excusa idònia d'Enrique Martín, que demana la confiança cega de l'afició, demà dissabte a les 6 de la tarda i contra el Cadis.

Els gaditans encadenen dues victòries i opten a la classificació per a la fase d'ascens. Un Nàstic que recupera Djetei, Fali i Viti però que perd el davanter Kanté, amb molèsties musculars, i el migcampista Javi Márquez, per sanció.


El tècnic ha convocat tots els disponibles a la recerca de tres punts que treguin per fi el Nàstic de la cua de la Lliga.