×

Avís

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 354

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 353

Els Castellers de Sant Pere i Sant Pau continuen fent història

L'actuació de la Diada Nacional de Tarragona va veure la millor actuació de l'historial dels Castellers de Sant Pere i Sant Pau, que van sumar a la clàssica de vuit el seu segon pilar de set, que va quedar en carregat. La Jove i el Serrallo van rodar estructures de cara a Santa Tecla, mentre que els Xiquets de Tarragona no van poder descarregar el 2d8f i van haver de descartar el castells de nou pisos

I també va haver castells com és tradicional l'11 de setembre a Tarragona, en una diada en que van destacar uns Castellers de Sant Pere i Sant Pau que van fer una passa més en la seva progressió. D'aquesta manera els de la camisa verda van signar la millor actuació del seu historial, descarregant la sisena clàssica de vuit del seu currículum, a la que van sumar per primer cop el pilar de set, que va quedar en carregat. Després d'un 3d8 i un 2d7 impecables, els cooperativistes van patir per descarregar el segon 4d8 del curs. Així les coses van afrontar per fi el seu gran repte, repetir el pilar de set folrat. Un pilar que va mostrar molt bones mides fins a la carregada, però que va saltar pels pisos alts a la motxilla de sortida.

La millor actuació del dia però la va signar una Jove de Tarragona que va rodar castells que poden pujar un pis més en el gran final de temporada que espera als del Cós del Bou. Així van completar els dos castells bàsics de nou a més del 3d8 amb l'agulla i el pilar de sis, a menys d'una setmana d'encarar els seus màxims reptes el Primer Diumenge de festes.

Una diada a la que els Xiquets de Tarragona arribaran sense els deures fets. els matalassers van tenir un d'aquells dies en que surt ben poca cosa després que ala primera ronda un 2d8 amb folre renovat quedés en carregat per poc. A partir d'aquí, els del carrer Santa Anna se'ls van travessar els dos castells de vuit bàsics, dels que van fer dos intents desmuntats, per descarregar finalment el 3d8 i posposar els castells de nou fins a la festa major tarragonina.

Per últim els Xiquets del Serrallo van igualar la millor actuació del curs descarregant tres castells d ela gamma alta de set com el 3 i el 4d7 amb l'agulla i el 5d7. Tot abans d'afrontar reptes superiors com el 2d7 o el pilar de sis per Santa Tecla