El Reial Club Nàutic de Tarragona escull president aquest diumenge

Eleccions a Tarragona i a primera línia de mar. El Reial Club Nàutic votarà qui dirigeix l'entitat els pròxims quatre anys. Mario Pérez o Andrea Mazzanti substituiran Manel Cremades a la presidència.

La vinculació de Mario Pérez amb el Nàutic neix fa 33 anys a les regates i amb experiència a la gestió del club. Encapçala una llista formada per vuit persones més.

Andrea Mazzanti és un nom il·lustre del rem a l'entitat que proposa una llista paritària amb 6 homes i 6 dones per convertir-se en la primera presidenta femenina de la història del Reial Club Nàutic Tarragona.

Segons Pérez, la prioritat és renovar la concessió per assegurar el futur del Nàutic lligat al Port Esportiu: garantir el funcionament com a club i com accionista majoritari. També és una de les grans preocupacions de Mazzanti.

Mario Pérez parla, a més, de potenciar les seccions i d'aconseguir un espai divulgatiu a la zona del preventori de la Savinosa. Andrea Mazzanti vol reforçar l'essència social i facilitar l'operativa de les seccions amb comissions de treball.

Les eleccions es desenvoluparan a la seu del Nàutic, diumenge des de les 10 del matí. En un parell de dies sabrem qui dirigeix un Nàutic que enguany celebra el seu 140è aniversari.