Dídac Nadal considera que és l'hora de les noves generacions a Tarragona

 

Primer gran acte de precampanya del PDeCat a la ciutat de Tarragona, la conferència del seu cap de llista, Dídac Nadal, aquest dimecres al vestíbul del teatre Tarragona. Amb alguns detalls: enlloc la marca del PDeCAT, ni Junts per Catalunya ni la Crida. De propostes: el microurbanisme com a protagonista, convertit en macrourbanisme si parlem de la unió de barris amb centre, els pàrquings a 3 euros i una nova organització municipal.

El hall del teatre ple a vessar per escoltar Dídac Nadal a 3 mesos de les eleccions municipals. Amb una posada en escena pensada per fomentar la proximitat, amb taules i cadires, i pastes per tothom. I enlloc, la marca de cap partit. I un color escollit pel fons d'escenari i el logotip: el vermell. El pare del candidat, l'exalcalde Nadal, seguia l’acte des de la tercera fila. Encara que el seu fill va voler marcar distància assegurant que representa la nova política.

L'acte va començar amb la projecció d'un vídeo apocalíptic ensenyant alguns dels desperfectes urbans a Tarragona. I un missatge clar: la decepció, la manca d'autoestima i la sensació de paràlisi permanent. Per contra, Nadal proposa una transformació de la ciutat que acabi amb la sensació de brutícia i també d’inseguretat. En mobilitat, la reducció dels vehicles del centre, la rebaixa dels pàrquings a 3 euros, i la conversió de la Nacional 340 a Ponent i a Llevant, i la T11, en grans passeigs i avingudes per la ciutadania.

Tot plegat, amb l'objectiu de recuperar la capitalitat d'una ciutat que, segons Dídac Nadal, ha de deixar d'estar allunyada dels grans temes de país.