Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem. Més informació.

Rodri, sang calenta a la banqueta del Nàstic

Des de l'arribada del nou entrenador del Nàstic, l'equip ha intensificat el ritme de treball. I ho ha fet amb un nou tècnic que res té a veure amb l'anterior... Una mostra, els crits a l'inici de la primera sessió. Veurem si el canvi és positiu o no.

Així va ser el minut 1 de Rodri com a primera espasa de la banqueta del Nou Estadi, resguardat pels veterans de l'staff. L'entrenador considera que el paper dels homes de la casa  és fonamental per capgirar la situació. Així, noms com els de Jordi Abella i Santi Coch assumeixen galons. Mentrestant, apareix una cara nova, la d'Eduard Vilchez, fins ara acompanyant de Rodri a la Pobla. Les úniques paraules de Rodri les vam escoltar a la sala de premsa del filial grana.

Emilio Viqueira considera que Rodri pot ser l'home idoni per aixecar el Nàstic i que el caràcter interí pot canviar aquest diumenge guanyant a casa l'Albacete. I crida l'atenció la intensitat del flamant entrenador en la seva primera xerrada tècnica davant els futbolistes.

Aquest dimecres al vespre l'equip tornarà de terres gironines per continuar a casa la preparació de la jornada 5. Mentrestant, el Nàstic continua com a cuer de la Lliga amb tan sols 1 punt de 12 possibles i a 3 de la permanència.

Canvia't al 39 a la TDT
hd

No ens perdis, canvia't al 39

Resintonitza el nou canal de TAC12 a la TDT

MÉS INFORMACIÓ