Deportivo - Nàstic (1-1)

Miracle a Riazor. Luis Suárez rescata un punt a les acaballes tot i el domini del Deportivo. L'entrada del debutant Kanté, la clau d'un empat immerescut que dona vida a Enrique Martín.

Una primera part de color completament blanc--blau ha evidenciat que difícilment seria una tarda fàcil la de Riazor. L'únic aspecte positiu de l'inici és que el Deportivo no ha aprofitat cap de les múltiples aproximacions a l'àrea grana. I que Bernabé segueix a un nivell excepcional sota l'arc.

Més enllà del descans, al minut 48, Edu Exposito ha materialitzat una bona combinació local per aconseguir l'1 a 0. Bernabé ha desviat la pilota però finalment ha acabat entrant. Davant l'omnipresència ofensiva del Deportivo, Enrique Martín ha donat minuts a Sadik en substitució de Javi Márquez. Poc abans ha debutat Kanté en el lloc de Cotán, una de les novetats de l'equip titular amb Josema i Thioune. El mateix Kanté ha protagonitzat la gairebé primera ocasió del Nàstic, en recuperar una bola al mig de camp i xutar forçat a mitja distància (74').

L'entrada de Kanté ha obert una lleugera finestra d'esperança tot i les clares ocasions gallegues. I de les seves cames, d'esquena a gol, ha sorgit l'empat del Nàstic. El sabadellenc assisteix de taló a Luis Suárez, que connecta un potent xut per signat la igualada més inesperada dels últims temps (84'). Salva, en l'acció prèvia, ha salvat in extremis el 2-0.

Amb el temps gairebé exhaurit el Depor ha estavellat una pilota al pal i, tot seguit, Pipa ha desaprofitat un contraatac sol davant el porter rival. En qualsevol cas, l'1-1 té sabor a victòria i frena momentàniament els rumors de la possible drstitució d'Enrique Martín.

El Cadis visitarà dissabte (18 hores) el Nou Estadi com a següent rival del Nàstic a la Lliga. Serà la primera de les últimes 16 jornades de la temporada.