Tarragona aconsegueix el segell de turisme familiar

Aquest sector suposa la meitat de les visites a la ciutat. Tarragona és la desena destinació espanyola avalada per aquest segell de turisme familiar, i la quarta que el rep com a Patrimoni de la Humanitat.

La Federació Espanyola de Famílies Nombroses ha distingit la ciutat de Tarragona amb el segell de turisme familiar. Una distinció que valora l’aposta per una tipologia de turisme que a la capital tarragonina suposa la meitat de les visites turístiques. El segell arriba després que l’enquesta anual que impulsa la Federació de famílies nombroses sobre un total de 5.000 persones, hagi puntuat Tarragona amb les millors notes en els diferents aspectes que estudia. Entre els aspectes destacats, les propostes culturals que presenta Tarragona.

Des de Tarragona s’ha rebut la distinció amb ànim de seguir millorant. Des del Patronat de Turisme i el consistori s’ha destacat la inversió de 700.000 euros durant els últims tres anys en 21 parcs infantils, per millorar l’atractiu familiar de la ciutat, tant pels que hi viuen com pels visitants. Asseguren que la distinció és un incentiu més per seguir apostant per aquestes polítiques.

Tarragona és la desena destinació espanyola avalada pel segell de turisme familiar, i la quarta ciutat patrimoni de la humanitat que l’ha rebut.