Els Xiquets de Tarragona trien nou cap de colla i la Joves de Valls, nou president

A les portes de l'inici dels assajos les colles ultimen els equips que les dirigiran. És el cas dels Xiquets de Tarragona, que han triat Oriol Peiró com a nou cap de colla i de la Joves de Valls, amb nou president, Roger Estil·les.

Emmirallar-se en els bons resultats del final de la temporada passada per a poder fixar les bases del futur més immediat de la colla. Aquest és objectiu de la nova Junta Tècnica dels Xiquets de Tarragona, amb Oriol Peiró al capdavant com a cap de colla, i que va ser escollida per una àmplia majoria per l'assemblea de la colla celebrada aquest dissabte al pati del Pou de l'ajuntament tarragoní.

Una nova direcció tècnica que sorgeix en gran part de la Junta Gestora que va assumir la direcció matalassera a finals de la temporada passada després de la dimissió del llavors cap de colla Sergi Feijoó. Segons Peiró, la colla ha de treballar per consolidar la gamma actual abans de fixar-se altres reptes majors.

I on continuarà un any més el mateix cap de colla serà a la Joves de Valls, que va ratificar aquest divendres Francesc Xavier Ramon com a màxim responsable d'una tècnica en què Pau Cabanes substitueix Jaume Galofré com a segon cap de colla. Sí que hi ha canvis en la Junta Directiva, on Roger Estil·les substitueix com a president a Cels Galofré. Estil·les encapçala una direcció marcada per la joventut i que es marca com a objectiu continuant engrescant a la colla tant des del vessant casteller com social.

Tant els tarragonins com els vallencs ja encaren l'inici de la temporada d'assajos, que començarà a inicis del pròxim mes de març.