La nova escola de l'Arabassada serà també institut

La nova escola de l'Arrabassada, en plena construcció, tindrà també un institut de secundària d'aquí uns 2 anys. Ho ha confirmat el Departament d'Ensenyament, que ho projecta com a solució al col·lapse dels centres d'ESO del centre de la ciutat de Tarragona. L'Ajuntament ja ultima els tràmits per posar a disposició els terrenys.

El curs 2021-2022 Tarragona comptarà amb un nou centre d'ensenyament secundari a la ciutat, amb la construcció d'un nou institut annex a l'Escola Arrabassada, que ja s'està edificant a la zona de Llevant de la ciutat. D'aquesta manera el departament d'ensenyament de la generalitat aposta per la descongestió de l'oferta de secundària de la ciutat, ja al límit i que s'espera que encara sigui més necessària en els propers anys per l'augment del padró previst.

D'aquesta manera s'atén a una reclamació d'aquesta zona de la ciutat, però també de la resta de centres educatius tarragonins, que veuen com ara mateix es torben en molts casos amb més grups dels que haurien de comptar.

En el proper plenari de l'ajuntament es farà oficial la posada a disposició d'Ensenyament dels terrenys annexos a la futura Escola Arrabassada per ala construcció d'un institut que s'espera pugui estar enllestit l'any 2021. L'escola d'infantil i primària, amb les obres començades el passat mes de maig, s'espera que estigui operativa un any abans, al 2020.