Els veïns demanen ampliar la prohibició de discoteques a la Part Alta

L’Ajuntament de Tarragona ha aprovat per unanimitat no atorgar més llicències a la Part Alta per instal·lar-hi discoteques i sales de ball. Els veïns de la zona es mostren satisfets per aquest pas però reclamen que el consistori posi solució als locals que ja existeixen perquè asseguren no deixen descansar als veïns.

Nou pas endavant perquè la Part Alta de Tarragona tingui un Pla Especial que reguli quins usos s’hi pot donar en aquesta part de la ciutat. El Ple de l’Ajuntament a aprovat per unanimitat no atorgar noves llicències per obrir discoteques i sales de ball a la Part Alta. A banda també es limiten els usos en els restaurants i bars musicals.

D’aquesta manera el consistori tarragoní ha desestimat les al·legacions del sector de l’oci nocturn que demanaven carta blanca a la Part Alta de Tarragona. La Plataforma veïnal Farts de Soroll es mostres satisfets per aquest pas però reclamen que l’Ajuntament posi solució als locals d’oci nocturn que ja hi ha oberts. Des del consistori asseguren que ja s’està treballant en tots aquells locals on s’hi ha posat denúncia.