Alberto Bravo i Gemma Ann guanyen la Marató de Tarragona

Han estat els més ràpids d'una cursa amb sortida i arribada a l'Anella Mediterrània de Camp Clar per segon any consecutiu. 1.500 atletes han participat a la jornada, entre la 42K, la 30K, la 10K i la 5k., les altres tres propostes esportives del matí.

Alberto Bravo ha estat el guanyador de la Marató masculina amb un temps de 2:24:40, per davant de José Luis Villacorta i Hugo Figueras. El fort vent ha marcat la cursa, que ha comptat amb Gemma Ann com a campiona de la categoria femenina. L'anglesa, que coneix bé les curses tarragonines, ha superat els més de 42 quilòmetres en 3:21:32. Neme Mendieta i Astrid Fanagel han completat el podi.

Pel que fa als 30k., un recorregut ideal per als atletes que preparen futures maratons, els inscrits més ràpids han estat Albert Moreno i Laura Galán. La tercera cursa del dia, la de 10 quilòmetres, ha vist triomfar José Manuel Vieito i Laura Hritiuc. La triatleta de Valls, Dolça Ollé, i Abel Carretero han guanyat la 5K. La Marató de Tarragona ha complert nou edicions des que va establir-se a la ciutat després de sorgir prèviament a Salou i sota el nom de 'Marató Costa Daurada'.

Classificacions totals:

http://sbhotelsmaratotarragona.com/resultados-2019/