Enrique Martín s'aferra als nous i demana més fitxatges

El marge d'error és gairebé inexistent. El tècnic demana cares noves i apel·la a la motivació afegida dels nouvinguts. Un acabat de baixar de Primera pot sentenciar el Nàstic, a set punts de la permanència, i amb novetats a l'equip inicial.

Sadik tindrà els seus primers minuts amb la samarreta del Nàstic, possiblement com a titular. Qui té tots els números per completar la recuperada defensa de cinc és el central argentí, Fabián Noguera. Poden ser les alternatives d'un onze on també tornarà Abraham. Els grana, obligats a guanyar contra la Unión Deportiva Las Palmas.

Rocha, Del Moral i Tete Morente han marxat del Nàstic les últimes hores.. Així justifica Enrique Martín que, hores abans, Manu i Tete fossin titulars a Tenerife..

I creu l'entrenador que la diferència entre els set incorporats i els fins ara cinc acomiadats és psicològica. Avui també ha deixat caure que vol més fitxatges.

El Nàstic-Las Palmas es jugarà diumenge a les 8 del vespre amb l'equip a set punts de la permanència i a 12 dels canaris. No hi serà el sancionat Fali, i tampoc els lesionats Brugui, Sebas Coris i Ramiro i Ivan López. Aquest últim ja ha iniciat el treball de readaptació.